GEOMETAR POVOLJNO? CENA? KVALITETNA GEODETSKA USLUGA? BEOGRAD?

Ako smo pogodili neka od Vaših pitanja na pravom ste mestu! Obično POVOLJAN GEOMETAR ne ide uz termine KVALITETNA GEODETSKA USLUGA. Kod nas MOŽETE očekivati maksimalan kvalitet usluge bez obzira na cenu! Zašto?

geometar omedjavanje obelezavanje

Geodetska oprema i instrumenti su vrlo važni kako bismo mogli da izvodimo precizne geodetske radove. Zato je važno za određenu lokaciju Vaše parcele i određeni geodetski posao, odabrati određeni merni instrument (GPS ili totalnu stanicu). To nam garantuje preciznost.

KOJA JE NAJNIŽA CENA ZA BEOGRAD KADA JE GEODEZIJA U PITANJU?

Da bismo Vam dali dobru i najpovoljniju cenu, najlakši način je da nam se obratite tako sto ćete kliknuti na "pošalji upit" ispod ovog teksta i dati nam informaciju šta Vam konkretno treba kao i broj Vaše katastarske parcele. U najkraćem mogućem roku sagledaćemo lokaciju i dati Vam konkretnu cenu. Takođe, možete nas kontaktirati i na brojeve telefona.

GEOMETAR mora da odgovori na zahtev klijenta vodeći računa da merenje bude precizno (sa tačnošću do 2-3 centimetra) a istovremeno da merenje ne bude klijenu veliki trošak. Zato je jako važna i cena. Za grad Beograd (sa svim prigradskim opštinama) mi možemo garantovati kvalitet i cenu!

KOJE SVE GEODETSKE USLUGE NUDIMO?

GEODETSKI SNIMAK

Najčešće se koristi prilikom ucrtavanja objekta u katastru. Predstavlja grafički prikaz objekata, terena i svega što investitor zahteva.

OBELEŽAVANJE (OMEĐAVANJE) PARCELE

Omeđavanje parcele podrazumeva obeležavanje katastarskih podataka na terenu.

INTERNA DEOBA PARCELE

Ako ste suvlasnik na parceli, možete u dogovoru sa ostalim suvlasnicima da uradite internu podelu parcele prema udelu u vlasništvu.

KATASTARSKO TOPOGRAFSKI PLAN

Najčešće služi kao podloga za projektovanje. Podrazumeva prikaz topografije (terena) preklopljeno sa katastarskim podacima.

LEGALIZACIJA OBJEKATA

U koliko imate objekte koje ste izgradili bez građevinske dozvole, možete ući u proces legalizacije kako biste dobili uknjiženu nepokretnost.

OVDE MOŽETE POGLEDATI NEKE KORISNE LINKOVE:

USLUGE KATASTRA NEPOKRETNOSTI pogledajte klikom na RGZ.

GEOSRBIJA (Pronađite Vašu parcelu na mapi). Kliknite na GEOSRBIJA.

KATASTAR NEPOKRETNOSTI ONLINE (Proverite ko su imaoci prava na parceli kao i dodatne informacije o parceli). KATASTAR ONLINE

URBANISTIČKI PLANOVI URBANISTIČKI ZAVOD BEOGRADA

Da biste pročitali neke korisne tekstove, kliknite na LINK.